CORE a harmonizační cvičení po porodu

CORE a harmonizační cvičení po porodu
Kristýna Suchá - CORE a harmonizační cvičení po porodu

Kristýna Suchá

27.03.2024
15:30 - 16:30
Penalizační zóna od 27.03 09:30
Cena 350 Kč
* Chcete podpořit tělo v návratu do formy, udělat něco pro sebe a zároveň mít u sebe své miminko?
* Máte výkyvy nálad a chcete se cítit lépe?
* Nevíte, jaké cvičení je vhodné po porodu?  Např. ke zmenšení bříska, zavinutí dělohy nebo při diastáze?
Cvičeni je jednoduché, ale účinné. Budeme kombinovat core a harmonizační cvičení, a tím zajistíme podporu na úrovni těla i emocí.

* Při CORE cvičení (střed těla, hluboký stabilizační systém) zpevníte hluboké svaly, protáhnete se, a hlavně získáte návyky, které využijete celý život. Budeme zařazovat úlevové a posilující cviky na zpevnění středu těla a podporu těla dle aktuálních potřeb (péče o pánevní dno, SI klouby, úleva od bolesti zad, podpora zavinutí dělohy,  zmenšení diastázy atd). Budeme se věnovat spravnému postoji, dechu i jak zvedat miminko, abyste si neničily záda.

* Jednoduchá, ale účinná HARMONIZAČNÍ sestava vychází z tradiční čínské medicíny. Jednotlivé cviky podporují funkci základních životních orgánů. Cvičení také pomáhá harmonizovat emoce a podpoří správné proudění životní energie. Příznivě působí na psychiku (uvolňuje stres, strach, vztek, smutek) a celkově posiluje organismus.

* Na konci proběhne hluboká RELAXACE na uvolnění těla a propojení se s vnitřními potřebami.

PRO KOHO JE CVIČENÍ VHODNÉ?
Cvičení je ideální po porodu (po šestinedělí a dále) pro mámy s miminky (cca do 1 roku). Je šetrné, jemné, ale efektivní a učinné. Vše probíhá v přítomnosti miminka, v kruhu stejně ladělých žen, v souladu s potřebami těla po porodu. Ke cvičení není třeba žádných předchozích zkušeností.
Již proběhlo

Sdílet CORE a harmonizační cvičení po porodu na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)