Kurz

Péče o miminko v těhotenství

Péče o miminko v těhotenství
Katarína Zatovičová - Péče o miminko v těhotenství

Katarína Zatovičová

I. těhotenství, termíny kurzu: 10., 17., 24., 31. 1.

10.01.2022
18:00 - 21:00
Penalizační zóna od 07.01 18:00
Cena kurzu 2200 Kč
Lekce 1 / 4
Cena lekce 650 Kč
Unikátní čtyřdílný workshopový cyklus: Péče o miminko v těhotenství aneb Proč a jak rozvíjet vztah s miminkem už v bříšku.
  • Jak se cítíte s rostoucím bříškem? A jak vaše miminko vnímá vaše nálady?
  • Jaká je role miminka u porodu a co je pro něj důležité po narození? – Jste připravena na péči o miminko?
  • Jaké jsou vaše obavy a strachy?
Přijďte se naladit na sebe a své miminko už v těhotenství. Už tady začíná péče o miminko. Probereme spolu, co můžete ovlivnit, podpořit a čemu předcházet. Součástí kurzu je i PRAKTICKÉ CVIČENÍ a relaxace.

I. Prenatál – probereme vývoj miminka ve všech třech trimestrech, vaše vzájemné propojení a působení v průběhu těhotenství.

II. Porod – řekneme si, jak může probíhat vaše vzájemná spolupráce, jak připravit sebe i své pánevní dno a naladit se na celý porodní proces.

III. Šestinedělí – vysvětlíme si základní potřeby vašeho miminka a taky moudrost zkušených PA, že žena má být 2týdny V posteli, 2týdny NA posteli a 2týdny U postele. Naučím vás taky jemnou dotekovou podpůrnou Motýlí masáž, která miminku pomůže lépe zvládnout vše, co ho na světě čeká.

IV. Aromaterapie – seznámím vás s jejím působením, použitím a vhodnými esencemi pro těhotenství, porod a šestinedělí. Bude prostor si vyzkoušet jemnou masáž vašeho bříška vámi zvoleným esenciálním olejem.

Každá lekce zahrnuje:

  • příjemné protažení s procvičením kloubního systému pro podporu proudění krve a energie
  • jak správně s rostoucím bříškem sedět, stát, ležet, zvedat a tak předcházet nejen bolavým zádům
  • cvičení s pánevním dnem
  • relaxace–vizualizace v napojení na vaše miminko, ve vzájemné pozornosti a propojení
  • prostor pro vyjádření vašich pocitů, nálad a otázek.

„Miminko vnímá, učí se a pamatuje si již v prenatálním období. Všechno, co se s ním děje u porodu a po něm, jej ovlivňuje a formuje. Tak si dopřejte čas jen pro sebe, abyste mohly lépe porozumět všemu, co se děje s vámi i vaším miminkem v bříšku. Ladění je vhodné pro ženy v kterémkoliv stádiu těhotenství.“

Cena
- 2200 Kč za celý cyklus.
-
650 Kč za jednotlivé workshopy

Těším se na vás, MgA. Katarína Zatovičová.

Jakékoliv dotazy vám ráda zodpovím telefonicky +420 602 378 429, popřípadě mimořádně i písemně na prozivot@atlas.cz.

Pokud se vám nehodí setkání v A centru, nabízím taky individuální konzultace u vás doma. Online kurz pouze individuálně na základě osobní domluvy.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Reference:

"Katarína je skvělá, energická žena, která vás dokáže podpořit a informovat o
všech třech nejdůležitějších fázích zrodu nové bytosti. Na jejím Těhotenském ladění jsem se dozvěděla spoustu užitečného nejen o těhotenství, ale i praktická doporučení k porodu a šestinedělí. Dokonce i moje maminka měla možnost zúčastnit se taky. Tento kurz vřele doporučuju."


„Vzpomínám na místo, kde jsem se poprvé dostala k naprosto fascinujícím informacím. Je to místo, kde dostanete podporu se vším všudy. A centrum: první rodinné centrum v Čechách je naprosto vřelé, rodinné prostředí. Katarína, zakladatelka, je důkazem toho, že možné je všechno. V lidskosti, respektu a lásce. Až s ní jsem pochopila, jak moc důležitá je příprava na porod a role duly nejen v těhotenství a při porodu, ale i po něm. V době, kdy měla moje dcera pár týdnů, tak Katarína neváhala a navštívila mě v Plzni. Vzala Arianku do náruče. Nechala mě vybrečet, postěžovat si, nadechnout se...namasírovala Arianku, mě obejmula, ukázala mi pár triků, jak šátkovat, jak si ulevit, jak to či ono. Katarína má v sobě obrovské pochopení, moudrost a laskavost. A laskavým způsobem pomůže v jakékoliv fázi života. Děkuji moc Kataríno.“

Pavla Skálová, Plzeň, celostní fyzioterapie a energetické čtení
Již proběhlo

Sdílet kurz Péče o miminko v těhotenství na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)