Vše o kojení aneb radost, láska, intuice

Vše o kojení aneb radost, láska, intuice
Mgr. Marie Pultarová - Vše o kojení aneb radost, láska, intuice

Mgr. Marie Pultarová

online & záznam

31.01.2022
15:30 - 17:30
Penalizační zóna od 28.01 15:30
Cena 450 Kč
Další varianty jedné rezervace
  • 380 Kč - permanentka velká
  • 400 Kč - permanentka malá
Radost, láska a intuice
Interaktivní program pro těhotné. Přijďte se potkat a probrat vše o kojení už před porodem!

Čekají  vás praktické rady, práce s postoji a očekáváními, diskuze a taky video. Samozřejmě i střípky cenných informací, za které možná budete vděčná, protože by vás nenapadlo se po nich pídit. Pojďme navázat na zpřetrhanou tradici a vrátit kojení artefakty, které mu náleží: radost, lásku a intuici.

Kdybychom všechny dokázaly blaženě žít tady a teď i ve dnech a týdnech po porodu, napojené na svou mateřskou sílu a intuici, bylo by to naprosto ideální. Kdyby naše společnost přijímala kojení jako něco samozřejmého a měly jsme ho odpozorované z dětství i současnosti, nebylo by laktačních poradkyň.

Jenže je tu jedno velké ale: realita mnohdy vypadá jinak. Pravidelně potkávám ženy, které místo nádherného propojení s novorozeným dítětem řeší bolavé bradavky, nepřibírání miminka či úbytek mléka. Chybí jim podpora. Místo radosti cítí nejistotu či strach a nejčastější věta, kterou od nich slýchám, je něco ve smyslu: „Kéž by mě na to někdo připravil předem, ale já myslela jen na porod a kojení mě nezajímalo.“

Víte, že kojení není třeba příliš řešit? Ale abychom si to v dnešní době mohly dovolit, hodí se včas položit pár otázek, získat stejné množství odpovědí a najít si v nich svou vlastní cestu.
  • Zjistit, proč je kojení v kompetenci kojence.
  • Jak je možné, že kloboučky mnoho nezachrání.
  • Či že hodinky a budíky nejsou dobrými přáteli laktace.
  • Naučit se poznat, že vaše miminko dobře pije a nic mu nechybí.
  • Ujistit se, že dokážete dobře začít a úspěšně pokračovat v kojení, když budete důvěřovat sobě a svému miminku a nenecháte se svést na scestí protichůdných rad a mýtů.
  • Pokud chcete přijít připravená, doporučeným domácím úkolem je prozkoumat, jak to bylo s kojením ve vaší, popřípadě i partnerově rodině, bude nám to dobrým odrazovým můstkem.


Děkujeme MPSV za poskytnutou dotaci na podporu rodiny (projekt Kompetentní rodič, dotační program Rodina a ochrana práv dětí).
Video
Již proběhlo

Sdílet Vše o kojení aneb radost, láska, intuice na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)