Zvoneček s písničkou od 1 roku

Zvoneček s písničkou od 1 roku
Marie Lenka Novotná - Zvoneček s písničkou od 1 roku

Marie Lenka Novotná

16.12.2022
10:00 - 11:00
Penalizační zóna od 16.12 04:00
Cena 250 Kč
Další varianty jedné rezervace
  • 50 Kč - Benefit Multisport
  • 190 Kč - Velká permanentka
  • 200 Kč - Malá permanentka
Přivítací rituál se zvukovými vlnami (muzikoterap. hudební nástroj), zpěv písniček s hrou na různé rytmické nástroje, lidová říkadla propojená s cvičením k podpoře psychomotorického rozvoje dětí v rámci ročních období.
Tanečky a hry jsou dynamickou částí hodiny v prostoru. Celá hodina je doprovázena africkým bubnem.
Pro maminky zpěv polyfonních lidových a afrických písní pro radost.
Na závěr relaxace s andělským zvonečkem.

Zvukové vlny nás přivedou ke ztišení a naladění se na společný kruh.

Hrou na nástroje a zpěvem se děti pomalu učí rozvíjet cit pro rytmus, sluchovou paměť, řeč a slovní zásobu. V tanečkách a hrách se zase děti seznamují se svým tělem a svými smyly, zdokonalují koordinaci těla, orientaci v prostoru, zlepšují si vyjadřovací schopnosti.
Budeme tančit kruhové tance, které vytváří pocit spojení, přijmutí a spolupráce. K různým hrám pro uvolnění nebo dynamickým hrám použijeme balony, masážní míčky, plachtu, kruhy, šátky, dřívka aj.

Bude čas i na společné zpívání jednoduchých afrických a lidových písní pro maminky.

Lekce jsou pro děti ve věku od 1 roku. Mladšího sourozence je možné vzít s sebou.




Lekce Zvonečku s Marií Lenkou jsou krásné a rozmanité. Jsem člověk, pro kterého je důležitá jednak osobnost lektora, ale také kvalita po muzikantské stránce, jelikož jsem také aktivní muzikant. Lenka je zosobněním všeho, co takový lektor a kvalitní hudební vedení vyžaduje. Úžasně pracuje s neotřelými nástroji a dokáže se vždy vcítit do atmosféry každé hodiny. Vždy si já i moje holčička odnášíme nové zážitky a těšíme se, co pro nás Lenka nachystá příště. Na lekci nikdy nechybí dovádění a pohybové aktivity, které jsou provázeny rytmickými nástroji a říkačkami, ale i chvíle zklidnění, které doplní Lenky klidný a krásny zpěv a zvonkohra. Je to uklidněni nejen pro děti, ale i pro nás dospělé. Pokud tedy hledáte aktivitu, která obohatí jak děti tak i vás, a která je opravdu osobitá a "neinstantní", tak vám ze srdce doporučuju lekce s Marií Lenkou!

Katka Kvintusová + dcera Sára *2014
Již proběhlo

Sdílet Zvoneček s písničkou od 1 roku na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)