Mami & mimi v tanci

Obtížnost
Mami & mimi v tanci
Karolína Heroldová - Mami & mimi v tanci

Karolína Heroldová

zrušeno

09.12.2022
13:00 - 14:30
Penalizační zóna od 09.12 10:00
Cena 350 Kč
Další varianty jedné rezervace
  • 150 Kč - Benefit Multisport
  • 285 Kč - permanentka velká
  • 300 Kč - permanentka malá

Tanec pro maminky s miminky v šátcích nebo nosítkách. Dětičky jsou s námi, ale prostor a pozornost je věnovaná vám - ženám.

Staráme se, pečujeme, objímáme, tišíme, hladíme, povzbuzujeme, držíme, konejšíme… Hlavně v prvních měsících s miminkem jsme ve fázi velkého dávání. Ze sebe, z té obrovské lásky, která v nás je. Navzdory vyčerpání, fyzické nepohodě, psychické únavě.

A občas se vkrade pocit, že dáváme a chvílemi není z čeho. Že už je toho moc. Že by to chtělo restart. A taky odpočinek. A vůbec.

Pojďte si tento restart a nasycení toho, co je právě potřeba, dopřát. V jemném tanci, skrze hlas, skrze dech, skrze možnost opřít se, nechat se podpořit.


Ať už zažíváte jakékoli stavy, tak k mateřství, k vašemu mateřství, patří. Vezměte tedy všechny pocity, které k vám teď patří a přijďte se opečovat.

Velmi jemným způsobem probudíme celé tělo, hodně péče věnujeme pánvi a skrze pohyb, dech a pozornost i našim ženským orgánům, které za sebou mají velký kus práce.. :-)  
Čeká nás tanec, relaxace, sdílení. A především bezpečný kruh stejně naladěných žen. 

LoonaDance je prožitkový taneční koncept vytvořený Lucií Kupcovou na míru pro ženské tělo a duši. Tanec je totiž pro ženu nejpřirozenějším způsobem meditace a naladění se na sebe. Když žena tančí, tak JE. Přirozeně se dostává do relaxace až meditace, uvolňuje se fyzické tělo, nervový systém, emoce. Proto je tanec léčivý.

PS: děti nemusí být nutně celou dobu v šátku. Klidně se mohou batolit i venku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jmenuju se Karolína a mám 2,5 letou dceru Josefínu.

Díky tančení LoonaDance jsem velmi hladce (byť trochu neplánovaně) otěhotněla a taky jsem s bříškem posléze přestala tancovat. Celý můj systém se do určité míry zastavil - vše se točilo jen kolem miminka. Obvyklá věta, že mateřství mi změnilo život, tak platí bezvýhrad i pro mě.
Kromě všeho krásného jsem si díky řadě okolností už během těhotenství a pak hlavně po porodu sáhla na úzkosti a velmi náročné depresivní stavy/laktační psychózu. Tanec byl jednou z cest, která, když jsem měla sílu, mi pomohla se v těch nejhorších chvílích cítit trochu lépe. Druhou cestou bylo to celé někomu povědět a být slyšena.
Díky tomu jsem pochopila, že jako taneční lektorka LoonaDance a průvodkyně ženských kruhů můžu nabídnout tyhle dvě kotvy na rozbouřeném moři mateřství, ale i v žití ženství jako takového i dalším ženám. 

Srdečně vás tedy zvu. Ať už máte nebo nemáte děti, ať už si vyberete Loona mami+mimi nebo lekci večerní - pokud jste ženy a chcete tančit a vnímat se, vítejte.

Již proběhlo

Sdílet Mami & mimi v tanci na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)