Ženy v tanci

Ženy v tanci
Karolína Heroldová - Ženy v tanci

Karolína Heroldová

BE ACTIVE DAY - lekce ZDARMA

23.09.2022
18:30 - 20:00
Penalizační zóna od 23.09 10:30
Pokud už můžete nechat miminka a děti doma bez maminky (anebo děti nemáte, to rozhodně není překážka), zvu vás na večerní LoonaDance. Během tříhodinové lekce se spolu svezeme na taneční vlně, která kopíruje náš ženský cyklus. Čekají nás dynamické skladby, taneční hry ve dvojicích, ale i hlubší a meditativnější tance. Nečekají nás choreografie, složitá pravidla a vlastně vůbec není potřeba umět tančit. Potřeba je jen chtít :-).

-----------------------------------------------------------------------
LoonaDance je prožitkový taneční koncept vytvořený Lucií Kupcovou na míru pro ženské tělo a duši. 
Tanec je totiž pro ženu nejpřirozenějším způsobem meditace a naladění se na sebe. Když žena tančí, tak JE. Přirozeně se dostává do relaxace až meditace, uvolňuje se fyzické tělo, nervový systém, emoce.

Proto je tanec léčivý. Přijďte to zažít. Moc se těším! 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Jmenuju se Karolína a mám 2,5 letou dceru Josefínu.

Díky tančení LoonaDance jsem velmi hladce (byť trochu neplánovaně) otěhotněla a taky jsem s bříškem posléze přestala tancovat. Celý můj systém se do určité míry zastavil - vše se točilo jen kolem miminka. Obvyklá věta, že mateřství mi změnilo život, tak platí bezvýhrad i pro mě.
Kromě všeho krásného jsem si díky řadě okolností už během těhotenství a pak hlavně po porodu sáhla na úzkosti a velmi náročné depresivní stavy/laktační psychózu. Tanec byl jednou z cest, která, když jsem měla sílu, mi pomohla se v těch nejhorších chvílích cítit trochu lépe. Druhou cestou bylo to celé někomu povědět a být slyšena.
Díky tomu jsem pochopila, že jako taneční lektorka LoonaDance a průvodkyně ženských kruhů můžu nabídnout tyhle dvě kotvy na rozbouřeném moři mateřství, ale i v žití ženství jako takového i dalším ženám. 

Srdečně vás tedy zvu. Ať už máte nebo nemáte děti, ať už si vyberete Loona mami+mimi nebo lekci večerní - pokud jste ženy a chcete tančit a vnímat se, vítejte.
Již proběhlo

Sdílet Ženy v tanci na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)