Kurz

Cyklus jógy pro těhotné

Cyklus jógy pro těhotné
Markéta Abrath - Cyklus jógy pro těhotné

Markéta Abrath

Kurz od 12.2. do 26.3. 2023

26.03.2023
18:30 - 20:00
Penalizační zóna od 23.03 18:30
Cena kurzu 2100 Kč
Lekce 6 / 7
Jóga pro těhotné ženy v uceleném cyklu setkávání.Témata setkání:

1. Země - Tělo: Vhodné jógové pozice v těhotenství, práce s pánevním dnem, sebepéče.
2. Voda - Energie: Hledání rovnováhy, práce s dechem, mindfulness.
3. Oheň - Mysl: Harmonizace, zvukové techniky, kundalini inspirace.
4. Vzduch - Moudrost: Pěstování intuice, afirmace, meditace.
5. Prostor - Radost: Integrace, propojení, najít si svou vlastní cestu. 
6. Jógová příprava na porod: fáze, podpůrné pozice a techniky, dech. 
7. Jógová příprava na šestinedělí a čtvrtý trimestr: podpora v mateřství, jemné techniky pro každodenní život s miminkem.

Každá lekce bude obsahovat krátké úvodní povídání o tématu, pak se pustíme do cvičení a nácviku praktických technik, na závěr hluboká relaxace a propojování s miminkem.

Z kurzu si odnesete konkrétní tipy, materiály a inspiraci pro domácí praxi.


Reference účastnic online kurzu:

"Zpočátku jsem měla pochybnosti, zda mám kurz v online (bylo v době covidu) podobě absolvovat. Tolik jsem se těšila na lekce v A-centru, kam jsem chodila moc ráda během prvního těhotenství. Nakonec jsem ráda, že jsem se pro tento kurz rozhodla. Doba je zkrátka taková a musíme být vděční za možnosti internetu. Markéta vede lekce způsobem, který mi vyhovuje a daří se jí vytvořit komorní a intimní atmosféru i v tomto anonymním online prostoru. Kurz doporučuji zejména těm ženám, které mají možnost najít u sebe doma opravdu klidné místo, kde nebudou rušeny ostatními členy domácnosti. Potom je z lekce možné vytěžit skutečně maximum. Budete se zaměřovat na tělo i mysl. Budete objevovat jógu v celé její komplexnosti a zjistíte, že je výborným pomocníkem v těhotenství i v životě. Nejvíce se mi líbí závěrečná relaxace, při které si skutečně uvědomuji spojení s miminkem i sama se sebou. Děkuji a kurz vřele doporučuji " 

"Kurz mi přijde skvělý a Markétě moc děkuji za vedení a to, že je každá lekce jiná a věnuje se jiným oblastem a střidají se dynamické lekce s více meditačními, a že postupně procházíme celé tělo. Trochu jsem se bála online formátu (technika, naše zlobivé kočky bylo to v době covidu), ale ve výsledku jsem za to vděčná, protože bývám večer opravdu unavená a nemám Karlín blízko, takže je to momentálně z pohodlí domova velká úleva a videa si pak mohu zopakovat dalši dny. Mrzí mě ale, že se nemůžeme potkat i osobně, to sdílení prostoru a náboj by byl určitě ještě o kus lepší. Za mě určitě přínosný kurz a příjemné trávení večera s miminkem v uspěchané době, děkuju za něj :) "

Vhodné od počátku těhotenství. 

Do kurzu nastupte nejdpozději v 30. tt, abyste jej stihla dochodit ještě před porodem :)
Již proběhlo

Sdílet kurz Cyklus jógy pro těhotné na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)