Kurz

Hypnoporod

Hypnoporod
Adéla Lančová - Hypnoporod

Adéla Lančová

5. část, (kurz 11.5. - 15.6. 2023), přihlášení u lektorky

15.06.2023
14:30 - 17:00
Penalizační zóna od 15.06 06:30
Cena kurzu 890 Kč
Lekce 5 / 5
Prostě rodím – sebezkušenostní předporodní kurz na vlně hypnoporodu.

Hypnoporod je metoda, nástroj – tedy něco, co musíme ovládnout, abychom ho mohly/i u porodu dobře použít. Proto je kurz rozdělen do pěti týdnů. Bude to pět týdnů, které strávíme ve vzájemné podpoře, objevováním tématu porodu a budováním důvěry ve vlastní tělo. 
Vytvoříte si realistickou představu o porodu a o prostředí českých porodnic. Bez strašení, ale i bez příkras. Naučíte se dobře používat techniky hypnoporodu – relaxace, vizualizace, afirmace, dech… tak, aby byl váš porod jemný a hladký. Snadný ani bezbolestný porod vám neslíbím, i když i tak některé ženy své porody popisují :)

Každý týden se budeme na společném setkání věnovat jednomu tématu.

1. SÍLA MYSLI – objasníme si, jak funguje naše mysl, jak funguje hypnoporod a jak pracovat na tom, aby nám naše mysl u porodu pomohla. Jak odbourat staré vzorce, které sabotují náš záměr porodit hezky? Jak je nahradit novými? A jde to vůbec? (Spoiler – JDE :) )

2. FYZIOLOGIE PORODU – jak probíhá porodní proces? Co mu pomáhá? Co ho naopak brzdí? Jak podpořit ty hormony, které u porodu potřebujeme? Jak nás při porodu ovlivňuje prostředí a lidé okolo nás?

3. ODBOURÁNÍ STRACHU
 – nejprve si definujeme vše, co může vnášet do naší mysli obavy a limitující myšlenky. Následně společně projdeme velmi hlubokou relaxací, která tyto strachy odbourá.

4. POSTUPY V PORODNICI – krok po kroku vás seznámím s tím, co vás čeká v porodnici. Když totiž víme, co nás čeká, nemusíme se toho obávat a můžeme klidně rodit :)

5. ŠESTINEDĚLÍ A KOJENÍ
 – porodem nic nekončí, naopak celá etapa rodičovství jím začíná. Kojení a šestinedělí jsou témata, která k porodu neodmyslitelně patří. Jak si zařídit šestinedělí tak, abyste ho neprožila jako na emoční horské dráze? A jak dobře nastartovat kojení?

Toto všechno v kurzu budeme probírat. Zároveň bude vždy prostor pro vzájemné sdílení a na vaše otázky. Na kurz můžete přijít buď sama nebo s partnerem.

Ke kurzu dostanete také přístup k výukovým videím, která rozšiřují to, co si řekneme živě v kurzu. Zároveň se díky tomu můžete k tématům libovolně vracet. Opakovat si, co jste třeba zapomněli.

Přihlašování a jakékoliv dotazy pište na dula@adelalancova.cz nebo volejte na 732802345.
Již proběhlo

Sdílet kurz Hypnoporod na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)