Porod a mateřství s lehkostí

Porod a mateřství s lehkostí
A centrum - Porod a mateřství s lehkostí

A centrum

PODPŮRNÝ KRUH PRO TĚHOTNÉ ŽENY, PŘIHLAŠOVÁNÍ U LEKTORKY

16.04.2024
17:00 - 18:30
Penalizační zóna od 16.04 09:00
Cena 150 Kč
Přihlašování přímo u lektorky:
Tel. 731 835 668 E-mail: dvjana@email.cz
Milé (nastávající) maminky, ráda bych vás pozvala do respektujícího kruhu podobně naladěných žen. Popovídáme si o tom, jak se každá fáze mateřství dá prožít s lehkostí. Můžete přijít mluvit, nebo jen poslouchat, odpočívat a naladit se na ženskou energii. Sama jsem maminkou dvou dětí, ale také dula, laktační poradkyně a konzultantka Úsměvu mámy. Kruh je primárně určený pro nastávající maminky, které se chtějí pobavit o svém těhotenství, připravují se na porod a zamýšlejí se nad svým přístupem k mateřství. Vítány jsou ale i ženy, které již děti mají a chtějí posdílet zážitky a vzájemně se inspirovat.

Těhotenství
Všem nastávajícím maminkám bych přála, aby svůj požehnaný stav mohly prožít s co největší radostí. Aby se nemusely zbytečně stresovat, necítily se přehlcené protichůdnými informacemi a mohly se v klidu těšit na příchod miminka. Aby si zkrátka udržely svoji psychickou pohodu.

Porod
Vnitřní klid je velmi důležitý i při samotném zrození. Porod může být krásným zážitkem, na který si maminka uchová nádherné vzpomínky. Z mého pohledu je klíčové najít si pro tento důležitý moment podporující prostředí. Právě rozpoložení rodičky totiž výrazně ovlivňuje celý průběh porodu.

Šestinedělí
Hormony a změna životní role mohou s psychikou zamávat. Šestinedělí může být velmi pohodové období, bývá ale také dost náročné. Jako peer konzultantka Úsměvu mámy se s vámi velmi ráda pobavím i o tom, jak předejít případným obtížím, popřípadě jak se k nim postavit, pokud nastanou.

Kojení
Jsem také laktační poradkyně, svoji kvalifikaci jsem získala u Přirozeného kojení. I tento přístup spočívá v lehkosti. Kojení není žádná věda, pár opravdu podstatných rad by se dalo spočítat na prstech jedné ruky. Přitom nám můžou tolik usnadnit první týdny i měsíce s miminkem.

Mateřství
Lehkost patří i do přístupu ke starším dětem. Ty moje mají volnost lézt po stromech nebo se v zimě cákat v potoce. Občas vyběhnou do sněhu v krátkém rukávu. Jelikož se sama otužuji, vím, že jim podobné aktivity neublíží, právě naopak. Získávají tak větší odolnost.
Již proběhlo

Sdílet Porod a mateřství s lehkostí na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)