Kurz

Tajemství ženského pánevního dna pohledem západu i východu

Tajemství ženského pánevního dna pohledem západu i východu
Michaela Hronová - Tajemství ženského pánevního dna pohledem západu i východu

Michaela Hronová

úvodní lekce

24.02.2022
18:15 - 20:15
Penalizační zóna od 21.02 18:15
Cena kurzu 2660 Kč
Lekce 1 / 7
Přijďte se seznámit s Vaším pánevním dnem :o)

Pánevní dno je velmi důležitou součástí naší ženské podstaty. Skrývá v sobě nejen fyzickou rovinu - tedy tu tělesnou, ale i emoční a energetickou. 

V průběhu pravidelného setkávání nahlédneme pod pokličku těchto rovin metodou 3x3 Renaty Sahani.


Tělo

* Naučíte se, jak posílit a relaxovat svaly pánevního dna, aby se zlepšily Vaše fyzické potíže v podobě inkontinence, bolestivé menstruace, bolesti v kříži a jiné. Práce s pánevním dnem pomáhá s funkční neplodností, pomáhá s přípravou na porod (dobře se nacítit na své tělo) a po porodu a pomáhá vrátit pánevní dno zpět do kondice.

Emoce

* Podíváte se na to, jak funguje pánevní dno jako emoční barometr a naučíte se pracovat s bioenergetickými cviky pro pánevní pancíř. Naleznete tak mnohem větší emoční stabilitu, která je základní esencí ženské moudrosti.

Energie

* Objevíte kouzlo PC svalu, který je zdrojem ženské energie a síly. V neposlední řadě je zodpovědný za kvalitu našeho orgasmu a tak se můžete těšit i na zlepšení prožitku v této oblasti. (Partnery zúčastněných žen, velmi doporučováno :o)).



Těšit se můžete i na ženský kruh, který je už sám o sobě léčivý, sdílení ostatních žen a další různé drobnosti, které pootevřou dveře k objevování sama sebe.

Pro těhotné jsou lekce vhodné mezi 14. (13+0) a 35. (34+6) týdnem.
---------------------------------------------------------------------------------------

Reference:

Míšo vřele děkuji, Tajemství PD bylo nabité informacemi. Skvělá byla praxe a tvoje zkušenosti a rady na naši reflexi. Šíře kurzu, kde jsme se dozvěděly a zkusily uvolňování, bioenergetiku, čerpání energie je parádní. Bavila mě tvoje otevřenost a odpovědi na naše otázky, kdy jsi naslouchala a hledala možnosti pro nás, vstřícnost a on-line přenosy pro chybějící. No byla jsi skvělá, žádná paní chytrá, ale paní moudrá a naslouchající.
Martina


Kurz naprosto předčil moje očekávání. Jsem moc ráda, že jsme se hned na začátku dozvěděly, jak PD vypadá a jak pracuje - to je totiž pro ženu velmi zajímavé a myslím že většina žen o tom nemá ponětí. Další fází bylo vlastní cvičení, za což jsem moc ráda a doufám, že si udržím každodenní praxi. Už během kurzu jsem cítila, že se “kondice” mého PD zlepšila. NO a energetizující cvičení a další věci, to je ještě nadstavba. Moc děkuji.
Katka Vyšatová


Děkuji moc za krásně strávený čas, byly to super večery. Máš krásně příjemnou energii. Zjistila jsem, kde mám PD, jak s ním pracovat a dalo mi to další témata k zamyšlení a řešení, abych je v sobě odblokovala. Budu se těšit i na jiné příležitosti se s Tebou někde potkat.
Děkuji, Adéla.


Milá Míšo, děkuju, jak už jsem říkala, bylo to pro mne iniciační. Ženský kruh jsem zažila poprvé (když nepočítám kruhy s dětmi, ale to je něco jiného, tam není tolik prostor pro sebe). Takže krása - děkuji a teď se na sebe těším, že budu pokračovat sama se svou praxí. Ráda se s tebou setkám. AŤ ŽIJE PÁNEVNÍ DNO.
Již proběhlo

Sdílet kurz Tajemství ženského pánevního dna pohledem západu i východu na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)